Constructorii acuză autorităţile locale că în loc să plătească facturile, au folosit banii în alte scopuri, iar din acest motiv, multe din firme se află în pragul falimentului. Preşedintele Asociaţiei Constructorilor, Laurenţiu Plosceanu spune că, deşi guvernul s-a angajat să plătească în regim de urgenţă toate datoriile, fondurile s-au blocat în administraţia locală. Autorităţile resping acuzaţiile. Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita spune că traseul banilor este monitorizat, ceea ce face dificilă utilizarea lor în alte scopuri.

„La 15 martie, după estimările noastre, doar 60% din banii Guvernului au ajuns la beneficiari. Am descoperit autorităţi, la nivelul primăriilor care au primit banii si i-au dat pentru plata salariilor sau pentru alte cheltuieli urgente pentru bugetele lor, dar nu pentru plata creanţelor”, a declarat la The Money Channel, în emisiunea Business Box, Laurenţiu Plosceanu, preşedinte ARACO.

Continuarea articolului la http://www.tmctv.ro/articol_68062/constructorii_acuza_autoritatile_locale_ca_nu_au_platit_facturile__folosind_banii_in_alte_scopuri.html

Reclame