La doar un an de la ultima modificare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 (privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice și a contractelor de concesiune de servicii), în şedinţa de mâine, 28 octombrie 2008, Guvernul României va lua în discuţie o nouă modificare. Site-ul Guvernului prezintă în următorul mod actul normativ ce urmează a fi adoptat:

2. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii

Notă pentru redactori: Actul normativ are în vedere eliminarea unor disfuncţionalităţi care determină întârzieri în procesul de achiziţie, precum şi promovarea unor proceduri mai rapide de rezolvare a contestaţiilor.

Nu am găsit nicăieri textul proiectului de act normativ, aşa că va trebui să aşteptăm comunicatul de mâine al Guvernului precum şi apariţia legii în Monitorul Oficial.

Reclame